Al weer 3 jaar geleden opende ik de deur van Huidstudio Zuiver. Ik kende Cor en Remaiko al jaren omdat ik vaste klant was in de kapsalon. De toen zittende schoonheidsspecialiste ging stoppen en de vraag kwam of ik interesse had. Het leek mij fantastisch om gespecialiseerde huidbehandelingen aan te gaan bieden in Schoonhoven dus ik ging het gewoon doen. Super spannend was het ook om na 18 jaar op een huidzorg afdeling in een privé-kliniek gewerkt  te hebben nu ook een eigen koers te gaan varen. Na deze twee jobs de eerste 2 jaar nog gecombineerd te hebben en alleen de vrijdag geopend te zijn ben ik hier nu zoveel mogelijk aanwezig.

Door uitbreiding van het aanbod in behandelingen is het nu een groot succes. Er waren veel vragen over permanente make-up en daar ben ik op ingesprongen door verleden jaar de opleiding te gaan volgen. Mooie en natuurlijk ogende wenkbrauwen maken, dat is mijn doel met permanente make-up. Ook subtiel geplaatste eyeliners zijn erg in trek. In dit vak ben je eigenlijk nooit uitgeleerd, het vak is constant in beweging. Ik haal uit al het aanbod de pareltjes naar de Huidstudio zodat er steeds nieuwe behandelingen en producten zijn. Beide moeten wel zichtbaar resultaat geven want voor minder doen we het niet!

Om dit 3-jarig jubileum met jullie te vieren heb ik een mooie behandeling samengesteld welke aangepast wordt aan het huidbeeld.

Graag tot ziens,

Annette

CategoryNieuws

Neem contact op      06-55771590