Al voor het 25ste levensjaar is de huid bezig bezig met veroudering. Je zult er dan nog niet veel van merken. Het cel vernieuwingsproces  is dan al trager aan het worden. De eerste tekenen van huidveroudering treden op rondom de ogen. Daar verschijnen de kraaienpootjes. Op latere leeftijd neemt de hoeveelheid collageen, wat zorgt voor de elasticiteit in de huid, verder af.

Naar mate de huid ouder wordt gaat deze verder verslappen en kunnen er allerlei oneffenheden ontstaan.

Om de huid zo lang mogelijk mooi te kunnen houden is het belangrijk goed te kijken naar de behoefte van de huid en daar de verzorging en behandeling op aan te passen.

Er zijn verschillende intensievere behandelingen die de huid een boost geven zodat deze zich in een sneller tempo kan vernieuwen.

No needle mesotherapie

Mesotherapie is een effectieve en pijnloze techniek om opgeloste stoffen diep in de huid te brengen door middel van ultrasoon geluid. Het verbetert tevens de microcirculatie tussen de huidcellen en bevorderd de doorbloeding. Het speciaal geselecteerde ampul en masker zorgt er voor dat de huidlijntjes zich opvullen wat resulteert in een gladdere huid.

Diamant Microdermabrasie

Door met diamanten opzetstukjes over de huid te bewegen worden hele dunne laagjes van de bovenste huid verwijderd. Door het verwijderen van deze laagjes en het toepassen van vacuüm zuigmassage ontstaat een natuurlijk proces waarbij collageen- en elastineaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid wordt mooier, gladder, dikker en steviger en de producten worden beter door de huid opgenomen. Normaal gesproken doet een huid er 28 dagen over om zich te vernieuwen door deze behandeling versnelt zich dit proces.  De behandeling is geheel pijnloos en geeft hooguit een lichte tijdelijke roodheid.

Micro/meso behandeling

Een first class behandeling voor uw huid. Door de combinatie van beide methodes, zowel diamant microdermabrasie opgevolgd doormesotherapie, krijgt de huid een “super boost”.