Nano dermabrasie behandeling

vanaf € 89,-

We worden gewaardeerd met een 10 door onze klanten

Meer dan 30 jaar ervaring

Eenvoudig online je afspraak inplannen

Nieuwste behandelmethode om je huid te verbeteren

Tijdens een Nano dermabrasie behandeling wordt de huid met behulp van nanotechnologie ontdaan van de dode huidcellen van de bovenste huidlaag.
Door gebruik te maken van een snel bewegende pen met een steriele module met 20 naaldkopjes wordt de huid gepolijst. Gedurende de behandeling wordt het Nano-age serum met 2% hyaluronzuur als tussenstof gebruikt. Dit biodynamische serum stimuleert krachtig de bloedstromen in de huid waardoor celvernieuwing versneld op gang wordt gebracht.
Het Bio-cellulose masker zorgt voor directe verkoeling en stimuleert de natuurlijke groei van epidermale cellen en vult de ruimte tussen de epidermale cellen (meer volume in de huid).

Nano dermabrasie is een ideale snelle schoonheidsbehandeling om de huid in korte tijd beter doorbloed, zachter en gladder te maken. De huid zal direct na de behandeling geheel opgefrist zijn. Deze behandeling kan in kuurverband de huidconditie verbeteren of éénmalig worden uitgevoerd voor een mooie gepolijste huid met een gezonde glans.

Nano dermabrasie wordt toegepast om:

  • Ruwe huid zachter maken
  • De algehele huidstructuur verfijnen
  • (Rest) acné reduceren
  • Grauwe huid op te frissen
  • Algehele oppepper voor de huid
  • Stimulatie van de doorbloeding

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling lichte roodheid vertonen. Laat de huid rustig herstellen. Gebruik een hydraterend product zoals geadviseerd is.

Gedurende 24 uur geen vloeibare make-up gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, gebruik dan een zonnebrandcrème met minimaal spf 30. Gedurende 3 dagen niet te intensief sporten, heet douchen, zwemmen in chloor/zeewater en bezoek geen sauna.  douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken.

Wil je het huidverbeteringsproces thuis doorzetten? Gebruik dan dagelijks, na het reinigen van de huid, het Nano-age serum onder de dag- en nachtcrème.  Start hiermee 3 dagen na de Nano dermabrasie behandeling. Gebruik 3 druppels Nano-Age serum voor het gelaat en hals. Vermijdt contact met de ogen.