Nieuw | Oxygen trio treatment

Geeft de huid een mega booster!

Krachtige anti-oxidatie behandeling. Oxidatie en stress zijn namelijk factoren die een flinke bijdrage leveren aan vroegtijdige huidveroudering. De behandeling stimuleert de zuurstoftoevoer en de bloedcirculatie in de huid. Hierdoor verandert de doffe, vale en vermoeide huid in een gezonde en stralende huid.

We starten de behandeling met een dubbele reiniging en een lichte peeling. Daarna wordt de huid eerst gehydrateerd met een heerlijk masker.
Vervolgens wordt de huid behandeld in 3 fases.

1. Activeren
Bij deze fase wordt de huid allereerst toegankelijk gemaakt voor werkstoffen door middel van een Activator met hele milde fruitzuren.

2. Ontgiften
Deze stap bestaat uit een massage met de Detoxifier, een olie die heerlijk naar kersen ruikt. Dit is de fase waarbij ook de doorbloeding toeneemt. De Detoxifier is op basis van pompoenzaadolie, dat rijk is aan essentiële vetzuren en voedingsstoffen voor de huid.

3. Oxygeneren
Voor deze stap wordt de Oxygenator gebruikt. Dit product bevat Hydrogeen Peroxide, een bron van zuurstof, die tevens de bacteriën in de follikels onder controle houdt. Melkzuur verbreekt de verbindingen tussen de celbruggetjes in je huid en zorgt daardoor voor een makkelijker afstoot van dode huidcellen.

Vervolgens wordt de huid gecorrigeerd met een serum, gehydrateerd met een dagcrème en beschermd met een SPF.

Tarief:
Van € 99,- nu voor € 89,-

Nog meer interessante artikelen

Vakantie sluiting | Van 1 t/m 23 juni zijn wij gesloten!
Webshop bestelling worden op 24 juni weer verwerkt.